maanantai 16. toukokuuta 2016

¡Saludos!

Joskus asiat eivät mene niinkuin innokkaasti suunnittelemme. Naistenreissuksi tarkoitettu matka muuttui viime hetkellä ystävän sairastuttua. Selviäisin varmasti itseksenikin, mutta kiva silti että sain puolison seurakseni. Naistenreissu jää odottamaan parempaa ajankohtaa.

Äkkiseltään on vaikea keksiä kyllä parempaa aikaa kuin tämä toukokuu. Lämpöä on juuri sopivasti ja asunnossa ei tarvitse lämmitystä eikä viilennystä. Maalisuti on heilunut ja pahemmilta "hupsista" vahaukkelikommelluksilta on vältytty. Toinen maalikerros vielä on sutimatta. Ennen ja jälkeen kuvia tarjoilen myöhemmin.

Tänään tutustuimme paikalliseen kuntosaliin, joka on hyvä peruskuntosali eikä 3e maksu päätä huimaa. Urheilukeskus on muutenkin suuri ja aktiivinen; siellä harrastetaan monia lajeja jumpista ja spinningistä koripalloon ja futsaliin. Bongasin myös asuinkorttelistamme kauneussalongin, jota menen huomenna testaamaan. Tänään kävimme myös Burriana-rannalla loikoilemassa ja istuskelemassa lounge-tyyppisessä Rincon del sol -kahvilaravintolassa. Lomailua parhaimmillaan!

Alla muutamia kuvia.  Kuten aikaisemmin olen valitellut, en saa kuvia Bloggerin kännysovelluksella ripoteltua tekstin sekaan, vaan pötköön postauksen loppuun. Ylimmässä kuvassa näkymiä sängyn päältä loikoillessa/terassilta. Seuraavassa eilisillan tunnelmia Nerjan balconilta ja alimmassa kuvassa Frigilianan kuntosali, jolla kävimme.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)

1 kommentti:

  1. Nyt vasta ehdin blogiisi ihan lukemaankin. Lomapaikka näyttää tosi houkuttelevalta ja myös sun blogi näyttää kivalta. Mukavaa lomaa teille!

    VastaaPoista