lauantai 25. marraskuuta 2017

Kuvakulmia..

Mukava alkavaa adventin aikaa kaikille! Kun samoista nurkista tekee postauksia, täytyy yrittää hakea vähän vaihtelua kuvakulmiin ja vinkkeleihin. Muistan kuinka jo pienenä äitini kanssa mallailin joitakin sisustusjuttuja ja huoneen järjestyksiä pää kallellaan. Sama jatkuu yhä.

Ehkä lempikuvauskohteeni kämpillä on tämä olkkarin kohta peileineen ja kuvajaisineen. Tykkään näistä valko-puna-tumma-sinivihreä väreistä tosi paljon. Ehkä tästä värimaailmasta voisi olla hatara aasinsilta adventin aikaankin... Perhereissuilla ei tule aina kasattua sohvaa, koska tässä levitetyssä muodossa mahtuu niin kivasti löhöilemään. Muuten sohva on kyllä siistimpi normisohvamuodossaan ja tilaakin on silloin enemmän.

Värimaailmaa on helppo täydentää halutessan sopivilla esineillä, kuten tällä puulaatikolla, joka kätkee sisäänsä reissuapteekin. Senkin ostin Calle Realin yhdestä pientavara/sisustusputiikista. Putiikeista löytyy aivan upeita esineitä ruukuista peileihin ja puukalusteisiin. Näistä kasaan joskus ihan oman postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti