keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Rantakaupunki Almuñecar vuoden suosikkikuvissani

Tämän postauksen kuvat ovat ehkä vuoden suosikkikuvani. Kiitos tyttöni, joka vaatteineen oli niin kuvauksellinen (ja kuvausmyönteinen) aurinkoisena kesäpäivänä. Ja kiitos auringon ja turkoosin meren.

Almuñecar on näppäränkokoinen  ja monipuolinen kaupunki noin puolen tunnin ajomatkan päässä Frigilianasta. Sinne pääsee ajaen myös kaunista n-340 rantatietä.

Almuñecarissa on nähtävää jopa usealle päivälle. Kaupungista löytyy hyvä vesipuisto, joka tosin on auki vain sesongin kesäkuun puolivälistä syyskuulle. Lisäksi on akvaario, kaktuspuisto lintupuistoineen , puutarha, vanha linnoitus. Rantaviiva on aivan todella upea, täällä näimme myös delfiinejä!

Meidän retki kesällä osui lounasaikaan, jonka jälkeisenä siestana suurin osa nähtävyyksistä oli kiinni. Kiersimme puutarhassa ja kävimme rantaviivan kukkulalla, jossa on iso risti. Maisemat olivat kerrassaan häikäisevät.

Kaktuspuisto, lintupuisto ja akvaario käydään vaikka jollain talven lomalla katsastamassa.

Lounasta söimme La Cafe Italianassa. Ainakin vuohenjuustotoastit olivat mehevät ja maukkaat. Palvelu ei ollut kovin nopeaa.

Kivoja nämä itäisen Costa del Solin kaupungit, joissa sesonkina suurin osa turisteista on espanjalaisia lomailijoita. Tunnelma on jotenkin todella letkeä. Myös hintataso on edullisempi kuin läntisemmässä osassa Aurinkorannikkoa. Ja rannoilla oli heinäkuussa mukavan väljää. Ehdottomasti hyvä retkikohde. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti