maanantai 30. elokuuta 2021

Länsi-Andalusian kolmen päivän kierros

Hyvää loppukesää blogin lukijat! Minun on piti jo ajat sitten kirjoittaa kesäloman retkistämme, mutta se on jäänyt nyt muun elämän jalkoihin. Vaan mukavaa on palata "Espanjaan" kaiken alkusyksyn touhun keskeltä. Itselleni elämä on näyttänyt synkimpiä puoliaan, mutta kiva huomata, että saan näistä muisteloista silti hyvää mieltä. 

Suunnittelin meille mielestäni tosi kivan retkikokonaisuuden, josta tässä esittelen pääkohdat ja jokaisen retkikohteen sitten myöhemmin tarkemmin erikseen.
Aloitimme tämän 3 päivän ja 2 yön retken ajamalla suoraa päätä Frigilianasta Esteponaan, jossa viivyimme vain parin tunnin verran puiston siimeksessä evästäen, jätskillä käyden ja vanhassa kaupungissa piipahtaen. Vanha kaupunki vaikutti niin kivalle, että tänne tulen varmasti joskus uudestaan! Yllä olevat kuvat ovat sieltä. 

Esteponasta kieputtelimme reilun puolen tunnin matkan kohti Casaresin kylää, jota monet ovat minulle kehuneet. Kylä sijaitsee vuoren rinteellä ja näkymät kantavat aina Gibraltarille asti. Yövyimme klassisessa maaseutuhotellissa Hotel Rural Casaresissa ja olo oli hieman kuin vanhan ajan elokuvaan eksyneellä. Enpä muista aamupalaa nauttineeni hetkeen yhtä viehättävin näkymin. Kylän huipulla olevalta linnoitukselta aukeaa upeat näkymät.


Casaresista lähdimme aamulla ajelemaan pääkohdettamme Barbaten kylää. Jestas, kuinka piti hieraista silmiä perille päästyä. Turkoosi meri, valkoinen hiekka ja täydellinen +30 asteen keli vei fiiliksiä Barbadoksen taajuuksiin. Söimme huippuhyviä tapaksia, olimme rannalla, ajoimme katsomaan hienointa kokemaani auringonlaskua  Zahara de los Atunesiin, teimme hikisen näköalavaelluksen Torre del Tajoon. Ihan täydelliset lomapäivät. Hotellimme Adiafa sijaitsi aivan rannan tuntumassa.

Kirjoitan vielä myöhemmin lisää Casaresista ja Barbatesta. Iloa syksyyn kaikille ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti