sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Sunnuntaifiiliksiä ja yksi vinkki

Heippa kaikki blogin lukijat! Tätä vaatimatonta blogipläjäystä on jo niin monta kertaa katsottu, että hymyilyttää. Lukijoita on lokin mukaan ympäri maailmaa, toki iso osa fb-kamuja. Hassua. Kiitos kaikille! Blogini on hyvin tavallinen sisällöltään ja vielä enemmän ulkoasultaan, mutta toisaalta sellaista blogia itsekin mielelläni selailen. Minkäänlaisia kaupallisia sidonnaisuuksia ei tässä ole. Jos suosittelen jotakin, niin se on puhtaasta idean jakamisen innosta...Tietysti, jos joku innostuu vuokraamaan kämppäämme, se on sitten mukavaa plussaa!

Viikonloppu oli hyvin tervetullut, sillä syksy on alkanut vauhdikkaasti. Jos sunnuntai-iltapäivällä on onnistunut saavuttamaan laiskan olotilan, on viikonloppu niinikään onnistunut.

Hieman ehdin eilen kaupoille ja Pentikillä törmäsin tähän pöytäihanuuteen. Se sopisi kuin nenä päähän lomakämpän makuuhuoneeseen kooltaan ja väriltään. Automatkaa halki Euroopan ei nyt kuitenkaan ole luvassa...Ehkä sitkeällä etsinnällä joku vastaava löytyy joskus Espanjasta.

Näistä petivaatteista myös haaveilen ja ne olisikin  helpompi kuskata matkalaukussa kohteeseen (Stockmannilta ovat).

Sain terveisiä Limoneron vuokraajilta että puu sinnittelee hengissä yhä. Kuusi viikkoa vedettä 30-35 asteessa on kyllä saavutus puuparalta.

Ja sitten se vinkki: Norwegianilta saa oikeasti vielä parin päivän ajan todella edullisia lentoja esim. keväälle niin Malagaan kuin muuallekin! Malagaan oli jopa alle 100 euroa menopaluu, jota en ennen ole nähnyt.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti