sunnuntai 28. elokuuta 2016

Ideoita kämpälle

Syksy yleensä herättelee pesänrakennusviettiä. Ikean kuvastokin on tipahtanut postiluukusta. Itsellä ajatukset karkailevat enemmän tuonne vielä hieman keskeneräiselle lomakämpälle. Yhtä sun toista ideaa on mielessä, mutta toteuttaminen on sitten eri asia. Kiitos Norwegianin lopulta muhkeiden korvausten ja edullisten tarjouslentohintojen, pääsen onneksi vielä loppuvuoden aikana pari kertaa käymään kakkoskodilla. Nyt myös vuokralaisiakin on tiedossa tasaiseen tahtiin, joten heidänkin takia kaikki kodikkuus ja toimivuus lienee plussaa.
Tämän kyltin bongasin yhdestä Tampereen kylttiliikkeessä ja harmittaa, kun en ostanut sitä mukaan. Pieni ripaus sitruunateemaa istuu kämpälle hyvin ja kyltin asenneteksti on erinomainen :) Toivottavasti elämä (ja sitruunapuu)suo myös ihan oikean sitruunan joskus eikä pelkkää happoa tasaiseen tahtiin :D Olen haaveillut pienestä määrästä shakkikuviolattiaa jo vuosia. Kuvio on helposti aika levoton vaikkakin toisaalta niin ihanan ryhdikäs ja särmikäs. Olen pohtinut, voisiko tuo toimia valko-tummanharmaaversiona kämpillä. Musta-valko on ehkä liian kova. Nykyinen laatta on sitä samaa ruskeaa, jota tuntuu olevan joka toisessa Espanjan kodissa enkä hirveästi pidä siitä. Nämä kuvat on napattu Pinterestistä.
Marokkolaislaatoista olen maininnut ennenkin. Kylpyhuoseeseen ne sopisivat aivan upeasti valkoisten isojen seinälaattojen kanssa. Tämä kuva on myös Pinterestistä. Alempi kuva on nykyisestä kylppäristä varsin ysärihenkisine laattoineen.
Tässä myös kuvaa kämpältä hieman eri vinkkelistä. Kuten huomaatte, päivittämisen tarpeita löytyy, kun tuon sinänsä toimivan ja runsaskanavaisen kuvaputkitekkarin alustoineen voisi vaihtaa nykykaikaisempaan :D
Yksi iso päänvaiva on myös kuumottavien ja sähkösyöppöjen halogeenivalojen uusiminen. En ole keksinyt vielä mitään hyvää ideaa. Kovin roikkuvaisia valoja ei voi hankkia, jotta ne eivät osu päähän. Mukavaa viikkoa kaikille! Viikko tuo väistämättä syksyn tullessaan, onhan pian syyskuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti