tiistai 11. huhtikuuta 2017

Frigiliana - el pueblo más bonito de España ja miniarvonta!

Sen verran voin vetää (loma)kotiin päin, että on pakko mainita Frigilianan päässeen jälleen päivitetylle Espanjan kauneimmat kylät listalle, jonne on valittu 57 Espanjan helmeä. Frigiliana on ainoa (!) Malagan maakunnan mukaan valittu ja koko Andalusiastakin vain 7 muuta kylää on listalla, vaikka ihania kyliä on kymmenittäin. Asukkaita näissä listalle päässeissä pikkukaupungeissa saa olla korkeintaan 15000. Sen vuoksi esimerkiksi Nerja ei pääse listalle.

Tästä linkistä pääset katsomaan kuvallisen koko 57 kylän listauksen.

Nimityksestä on ollut Frigilianalle hyötyä. Aamupäivisin turistibussit tuovat turisteja ja kylä ottaa heidät avosylin vastaan. Turistien ansiosta kylässä pysyvät hengissä ihanat putiikit ja ruokapaikat ja siestalla kylä taas jo uinuu rauhassaan. Heinä-elokuussa ehkä on pientä ryysistä havaittaviassa. Kylä on kuitenkin täysin säilyttänyt espanjalaisuutensa eivätkä talvikautta siellä viettävät muut eurooppalaisetkaan sitä horjuta. 

Arvon Frigiliana-teemaan sopien kaikkien kommenttiboksiin tai facebook-sivulle kommentin jättäneiden kesken tämän Frigiliana -kierrelehtiön ja jasmiinintuoksuisen artesaanisaippuan :) Vastausaikaa tämän viikon loppuun eli 16.4 saakka. Keväistä ja mukavaa pääsiäisviikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Hienoa! Ei ole ihme, että paikka on päässyt kauneimmat kylät listalle. Kuvistakin sen voisi jo päätellä. Osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
  2. Arvonnassa mukana �� t. Ruut

    VastaaPoista
  3. Ihanaa :) ! Arvonnassa mukana.
    Ja Hyvää Pääsiäistä!

    ~Suski

    VastaaPoista