sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Loman loppu ja uuden alku

Kolmen viikon kesälomapätkäni on lopussa. Joka kerta tunnelmat loman loppuessa ovat hieman haikeat ja viimeisenä lomapäivänä odotan jo arjen imaisua mukaansa, sillä kun arki alkaa se vyöryy omalla voimallaan eteenpäin.

Edessä on uusia juttuja, jotka tuovat uutta piristystä elämään. Näillä näkymin saamme piakkoin kissanpennun, jota olemme kovasti odottaneet. Vaihdan elokuussa myös työpaikkaa. Elokuun lopulla olen vielä viikon lomalla ja elättelen toiveita että pääsisin Frigilianaan kolmen kulttuurin kyläjuhlille. Yksi mitä odotan, on kunnon kesäkelien alkaminen Suomessa!  Lapset pääsevät onneksi viettämään tulevaksi viikoksi lomaa vielä maalle mummolaan - toivottavasti kera auringon ja lämmön.

Seuraavassa kuvia viimeiseltä lomapäivältä. Kävimme Frigilianan museossa, joka sijaitsee Casa del Aperossa,  söimme hyvin El Sevillanossa, tunnelmoimme Balconilla ja laitoimme paikat kuntoon. Postausideoita sain 2 viikon ihanalla lomalla vaikka kuinka, niitä sitten täytyy ripotella pitkin loppuvuotta. Mukavaa lomaa kaikille, joilla sitä vielä on jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti