lauantai 12. elokuuta 2017

Aamulenkki kylän ympäri

En ole pidempään aikaan postannut itse Frigilianasta kuvien kanssa. No nytpä kutsun sinut mukaan aamulenkille kylän ympäri. Tämä peruslenkkini kiertää kylän eteläpuolitse vievän päätien kautta ensimmäiselle liikenneympyrälle ja palaa takaisin halkoen läpi kylän uuden osan ja sitten vanhan osan. Matkaa voi varioida ja jos haluaa oikein kovan treenin voi vanhankaupungin osalta edetä siksakkia portaita ylös ja alas. Ne näet leikkaavat Calle Realilta  alakadulle useasta kohtaa. Hiki virtaa. Lyhyimmillään ilman ekstrapoikkeamia lenkki on 4 kilometriä ja koska paluumatkalla on nousua ja laskua, aikaa kuluu reippaasti kävellen noin 35-40 minuuttia.

Lähdetään liikkeelle pitkin Av. Carlos Canoa. Oikealle jää näkymät kukkuloille ja viljelmille ja vasemmalla on kylän vanha osa. Matkan varrella on on penkkejä ja pieni suihkulähde.

Kuljemme myös churrokioskin ohi. Sitten matka jatkuu kylän vanhan osan alapuolella pääajoväylän vieressä. Siistiä on ja kauniit maisemat.

Lopulta tulemme liikenneympyrälle ja siitä käännymme kohti kylän uutta osaa. Sen läpi kuljettuamme olemme kylän keskipisteessä Plaza el ingeniolla. Tästä voi jatkaa Calle realia pitkin takaisin.

Kiva kun kiersit kanssani :) Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia: