lauantai 20. tammikuuta 2018

Kurkistus kämppään vol II

Olen huomannut että "Kurkistus kämppään" postaus kerää edelleen lukijoita, vaikka se on miltei kahden vuoden takaa. Kurkistelu on mukavaa ;) Kuviakin tuossa blogin alkumetreillä tehdyssä postaksessa on vain muutama ja nekin lähinnä tunnelmapaloja. On siis aika päivittää kurkistus tämän hetkistä tilannetta vastaavaksi :) Monet kuvista on julkaistu aiemminkin, mutta tässä tulee nyt kerralla koko asunnosta kokonaiskuvaa.

Tervetuloa siis Casa Limoneroon! Käydäänpä kierros läpi. Asuntohan on kaksio tilavalla parvekkeella etelään päin. Sisäpinta-alaa on noin 40 m2 ja terassi on 12m2. Kun ovesta tullaan sisään aukeaa tämmöinen näkymä olohuone-keittiöön. Vasemmalla on keittiötila, jossa on kaapistojen lisäksi liesi, pöytäuuni, jääkaappi pakastelokerolla, pesukone, vedenkeitin, sitruspuserrin ja kahvinkeitin (hommataan). Oikealla on wc/kylppäri, jossa on suihku. Kaikkia koneita saa vieraat hyödyntää loman aikana. Keittiön pöydän lokerikossa on "hotellikansio". 

Olohuoneesta näkyy tietysti makuuhuoneeseen, jossa on iso upotettu vaatekomero, josta löytyy imuri, silityslauta ja pyyhkeitä ja petivaatteita. Hengareihin voi ripustella vaatteet loman ajaksi. Komerossa on patja, jos se tarvitaan viidennelle nukkujalle . Parivuoteeseen ja levitettävään sohvaan majoittuu yhteensä neljä. Toiveissa on, että lähtiessä petataan sängyt seuraaville tulijoille ja mahdollisuuksien mukaan pestään koneessa omat petivaatteet kuivumaan. Siirreltävä patteri lämmittää talvikaudella ja tuuletin virkistää kesällä.  
Parvekkeelle pääsee kummastakin huoneesta. Toisessa päässä on pöytä ja tuolit ja toisessa aurinkotuolit. Väliinkin jää tilaa. Maisemat ovat allaspihalle, kylään, kukkuloille ja merikin vilkkuu horisontissa. 
Kurvataan vielä parvekkeelta makuuhuoneeseen ja sieltä takaisin olkkariin. 
Tulipas melkoinen pläjäys kuvia. Kiva kun vierailit! Tervetuloa lämpimästi kaikki tämän vuoden vieraat :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti