sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Kiva lisä tapaslautaselle

Viikuna, vuohenjuusto ja pekaanipähkinä muodostavat lyömättömän makukolmikon.  Ensi kertaa söin tämäntyyppisiä leipäsiä alkupaloina ystäväni nelikymppisillä ja olen tehnyt niistä suolapaloja kahvipöytään. Myös Espanjassa olen törmännyt samaan makuyhdistelmään.
Suosittelen, herkkua ovat. Ja supernopeaa!

Viikunavuohenjuustoleipäset

Patonkia tai muuta vaaleaa leipää
Noin 1 dl viikunahilloa (Pirkka Parhaat)
200g vuohenjuustoa
Pekaanipähkinöitä
Juoksevaa hunajaa

Pilko leipä ohuehkoiksi siivuiksi. Levitä lusikalla viipaleiden pintaan viikunahilloa. Leikkaa vuohenjuustopötkö kiekoiksi ja asettele palat hillon päälle. Lisää lopuksi päälle pekaanipähkinä. Paista uunissa 225 asteessa (kiertoilma 200) 5-10 minuuttia tai kunnes väri on sopiva. Asettele leivät tarjoiluvadille ja lisää päälle ohuet raidat hunajaa. Kuvat on otettu ennen hunajan valuttamista

Nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti