lauantai 19. tammikuuta 2019

Kylä söpöilee

Frigilianassa välillä ihan huvittaa kaikki söpöys. Kylän poliisiasemaa en ole kehdannut kuvata, mutta siitäkin tulee mieleeni Muumimaailman Haisulin putka 🤭. Alla olevissa kuvissa näkyy pankki ja vessat. Talvi ja kesä eivät paljoa katukuvaan vaikuta. Appelsiinipuissa on aina lehti ja bougainvilleissä yleensä on kukkia talvellakin vaikkakaan ei kesän runsautta ihan. Ja värikkäät, iki-ihanat ovet ovat ja pysyvät, aina niitä ihailen. 

Osa kahviloista on myös pilkkuruisia, kuten tämä yhden pöydän pystybaari. Kahvi on hyvää ja tässä on hauska istuskella katsomassa Calle Realin ohikulkijoita. 
Yksi söpöstelypaikka on tämä aasien vaja näköalapaikalla. Erehdyin tytön kanssa menemään sinne ilman omppuja ja kylläpä aasit huusivat perään. Seuraavalla kerralla tuliaiset mukaan! 
Ja voi sentään näitä talvisia auringonlaskuja! Oma elimistö taisi jäädä Espanjan talvimoodiin...Sain flunssan paluun jälkeen ja hiihtokauden avauskin on lykkääntynyt. Vaan enpä osaa stressata nyt sitäkään, liekö syy kuuntelemassani andalusialaisessa kitaramusiikissa, joka synnyttää hyvin rentoa ilmapiiriä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti