lauantai 19. lokakuuta 2019

Lisää Espanjaa sisustukseen - uusin hankinta saapunut :)

Mitä tulee sisustukseen, olen eniten tunnelman perään - sytyttelen tunnelmavaloja ja kammoan kirkasta loisteputkityyppistä loimotusta. Kunhan siis tunnelma on kutsuva, moni eri tyyli voi miellyttää minua. Tykkään selkeistä linjoista, mutta niukan skandinaavisuuden koen hieman tylsänä. Ja toisaalta esimerkiksi andalusialainen tyyli runsaimmillaan koukeroineen ja väreineen on minulle himpun liikaa jatkuvasti elettynä kotioloissa. Uusin tuominen Espanjasta on tämä aika massiivinen kaari-ikkunapeili ja tykkään siitä tosi paljon ja mielestäni se toimii kivasti muun sisustuksen kanssa. Eteiseen tuli kertaheitolla ilmettä lisää ja olohuoneen suunnalta peili näkyy sopivasti.


Painavan peilin hankkiminen ja Suomeen toimittaminen oli taasen melkoinen operaatio, joten tuskin lähiaikoina aion hankkia mitään,  mikä ei mahdu matkalaukkuun. Paketoimme peilin vanhoihin pyyhkeisiin ja kuplamuoviin ja ajoimme peilin Fugeen, josta se kulkeutui Rokkikoneen rahtaamana Suomeen ja täällä noudimme sen Orivedeltä. Paras siis tykätä hankinnasta :D

Tämä peili, kuten suurin osa sisustushankinnoistani on Frigilianasta Encarna Decoracion -kaupasta. Laitoin kuvan peilistä kaupan omistajalle, jonka kanssa olen jonkin verran tekemisissä ja hän tokaisi, että kauniille näyttää, mutta sisustus kaipaa andalusialaisia värejä. Heh. Tämä valkoisuus on varmaan espanjalaisen silmään todella korutonta. 
Nämä kuvienottopäivien auringonsäteet ovat  muisto vain ja nyt joutuu jo käyttämään mielikuvitustaan nostaakseen syksyistä mielialaa. Toisaalta kotona puuhastelu voi olla parhaimmillaan ihanaakin, kun laittaa musiikkia soimaan ja virittelee kynttilöitä. Ehkä kokoan yhteen postauksen vielä kaikki espanjalaisvaikutteet, mitä kotoani löytyy.

Ihania tunnelmia toivon Sun syksyysi myös! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti