torstai 13. elokuuta 2020

Ehkä Andalusian parasta suklaakakkua ja ihanin järvi!

Muistelen lämmöllä mukavaa viikon takaista retkipäiväämme. Kävimme kävelemässä Caminito del Reyn, koska ystävältäni se oli vielä kokematta ja reitin hienous houkuttelee kyllä uudelleenkävijääkin. Saimme lipun päivän ensimmäiseen aikaslottiin, joten kuumuuskaan ei ollut ongelma ja reitillä pystyy hyvin pitämään turvavälin. Itse asiassa normaalioloissakin rotko-osuudella suositellaan 2-5 metrin välejä. 

Mutta varsinainen postausaihe on nyt kyllä retken oheistoiminnot. Kahdeksan kilometrin taipaleella tulee jo hieman nälkä ja samoin kuin kolme vuotta sitten puolisoni kanssa, päädyimme nytkin polun jälkeen  ottamaan suklaakakut El Mirador - ravintolassa. Ravintolassa on viidakkomainen fiilis, kauniit maisemat ja tuo kakku: se on ihanaa! Kakku on yhdistelmä tavallista suklaakakkua ja moussea ja se tarjoillaan kermavaahdon kanssa. Kahvikin oli oikeaoppista cafe con lecheä.


Kakut syötyämme suuntasimme ex tempore - uinnille aluetta ympäröivään aivan turkoosiin järveen. Vaikka uimareita oli liikkeellä, pitkän rantaviivan ansiosta siellä sai olla aivan rauhassa ja vesi oli virkistävää ja kirkasta. Yksi parhaita uintikokemuksiani Espanjassa! Suosittelen, jos vierailet kuumaan aikaan Caminitolla.


No itse polku - se on toki upea kokemus, joka ainakin kertaalleen kannattaa itselleen suoda. Kiinnitin toisella kerralla huomiota ihan eri asioihin kuin ekalla kerralla. Tässä vielä parhaita paloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti