torstai 30. kesäkuuta 2016

Lomalla vihdoin

Kiitollisin mielin kirjoittelen täältä lomakämpältä. Taas kerran reissua edelsi vastoinkäymisiä. Lentomme peruuttiin ja reilu vuorokausi kesti armotonta puhelinsoittelua ja lentoportaalien selausta ennenkuin edes jossain määrin järkevänhintaiset lennot löytyi. Korvauksia joskus odotellessa...Itsellä on lomaa sen verran vähän, ettei sitä voi kuluttaa voivotteluun.

Täällä on todella kuuma, mutta asunto pysyy siedettävänä tuulettimen turvin. Heti oli pakko tehdä pientä tuunailua. Ikean yöpöytä sai söpöt lintuvetimet, jotka olin Suomesta löytänyt ale-korista. Ne sopivat kivasti kämpän värimaailmaan.

Sitten sitruunapuusta. Se oli todella kuivunut viiden viikon kastelemattomuudesta ja pudottanut suurimman osan lehdistään. Kuitenkin oksat ovat vihreät ja elävät ja oksien päissä on viitisentoista sitruunanalkua :D  Saadaanko syksyllä jopa satoa??

Aamulla ehdimme jo torstaimarkkinoille ja churroille. Täällä on nyt sesonkina vilinää ihan eri tavalla kuin talvella viimeksi markkinoilla käydessä.

Lopuksi taas kuvat pötköön ja näköjään Bloggeri heittää ne veivalleenkin...Mukavaa keskikesää kaikille missä päin sitten olettekaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti