sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Hyvää ruokaa Frigilianassa

Frigilianassa on kylän kokoon nähden monta hyvää ravintolaa ja ruokapaikkaa, joista minulla on kokemusta vasta muutamista. Mutta näistä olemmekin sitten tykänneet niin paljon, että useamminkin on tullut käytyä. Koska vierailijoita on kylään menossa, tarjoan vinkkejä täällä blogissa. Tässä neljä oivaa ruokapaikkaa. Kunpa olisin ollut kamerani kanssa aktiivisempi näissä paikoissa...

Virtudes

Virtudes sijaitsee kylän keskipisteessä markkina-aukion eli kolmen kulttuurin aukion yläpuolella ja tarjoaa oivat puitteet seurata kylän elämää. Paikasta saa erinomaisia ja suuria salaatteja, joista oma suosikkini on vuohenjuustosalaatti kuivatuilla hedelmillä ja pähkinöillä. Kaikki salaatit ovat hyviä. Paikasta saa myös ruoka-annoksia ja tapaksia. Virtudes on auki aamusta iltaan ja palvelu on nopeaa. Paikka on edullinen.

Mirador

Mirador sijaitsee kylän "katolla" ja yläterassin näköalat ovat mahtavat. Pääset Ravintolaan Calle Altalta kävellen. Kämpiltä kävellessä varrelle osuu myös näköalapaikka. Varaa pöytä terassin reunalta, jos haluat varmistaa parhaat näköalat. Täällä tunnelma on hienostunut ja ruoka-annokset herkullisia. Palvelu on täälläkin ystävällistä. Frigilianan lomalla on kerran käytävä täällä. Hieman hinnakkaampi paikka, mutta Suomen hintatasoa edullisempi.

Tahona

Calle Zacatinin varrella sijaitseva Tahona on tapasravintola / illanistumispaikka. Kiipeä terassille katsomaan auringonlaskua. Suosittelen kahdelle henkilölle tarkoitettua 10 tapaksen lautasta, joka hieman vaihtelee vuoden varrella. Hinta on edullinen ja isäntäväki vuolaan ystävällistä.

La tienda

Tämä pikkukahvila kirkon vieressä/takana on kylän ehkä sympaattisin, kuten paikan omistajapariskuntakin. Auki vain aamiais-lounasaikaan 10-15. Voit istua ulkona varjon alla tai mennä sisälle kivijalkaan, jossa helteelläkin on mukavan  viileä. Tämän paikan erikoisuudet ovat grillileivät, tapaslautanen ja home-made -kakut. Kakut ovat maineen perusteella hyvin herkullisia. 

Lisätietoa paikoista löytyy Tripadvisorilta. Sateiset kelit lennättävät ajatuksia auringossa kylpevään kylään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti