tiistai 13. joulukuuta 2016

Jouluinen Malaga

Kotiin on palattu kaamoksenpakoreissulta ja mikäs palatessa kun joulukin on ihan kohta ovella. Lomalla ehdimme tehdä varsin paljon ja tuntui kuin olisi ollut poissa viikkoa pidempään. Marras-joulukuussa hyvien kelien sattuessa on aivan loistava ajankohta käydä lataamassa aurinkoenergiaa. Takuita keleistä ei voi kyllä antaa, sillä vielä tuloamme edeltävänä päivänä oli ollut rankkasateita...Mutta valoisia tunteja on joka tapauksessa noin kymmenen. Harvoin olen Espanjaa nähnyt yhtä vihreänä kuin viime viikolla sateiden päätyttyä.

Yhden iltapäivän/illan vietimme Malagassa, jonka jouluvaloja oli pakko päästä katsomaan. Jouluvalojakin enemmän minua kyllä hämmästytti joulutähti-istutusten ylenpalttinen määrä! Kävelykadulle ja Plaza de la Constitución -aukiolle jouluvaloja oli lähtenyt katsomaan puoli kaupunkia ja turistit päälle keskiviikkoiltanakin. Mikä mekkala ja tungos! Valot syttyvät marraskuun viimeisestä perjantaista alkaen ja puoli seitsemältä oli musiikin tahtiin välkkyvä valoshow. Ilmeisesti näin on jouluun asti.

Ostoksia teimme hieman ja tietysti kahvittelimme. Auton saa Malagassa kätevästi parkkiin esim. Marina-parkkitaloon, joka on aivan ydinkeskustan ja sataman välissä.

Tunnelmallista Lucian päivän iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti