torstai 29. joulukuuta 2016

Matkamuistona sisustuslehdet

Jo vuosien ajan olen kiikuttanut matkamuistona Espanjan lomilta pari sisustuslehteä. Lehdet eivät paljoa paina eivätkä vie isoa tilaa matkalaukussa ja niitä selaillessa lomatunnelmat jatkuvat pidempään. Lehdet ovat myös edullisia; itse olen ostanut El Mueble ja MiCasa -lehtiä, joiden hinta on 1,80-2,50e koosta riippuen.

Pidän siitä että lehtien tyyli on välimerellinen ja klassinen ja Pohjoismaissa pitkään suosiossa ollutta valkoista sisustusta mustilla tehostuksilla ei näy ollenkaan. Vaihtelu virkistää.

Värejä käytetään sisustuksessa todella paljon enemmän kuin Suomessa. Oliivinvihreä ja ruskean ja punaisen sävyt ovat hyvin edustettuina. Pöytälamput ovat mahtailevan suuria useissa lehtien kodeissa ja viherkasveja on paljon. Puuta suositaan huonekaluissa ja ikkunoissa ja oviaukoissa ahh' niin ihanaa kaarimuotoa. Kuten aiemmin olen todennut, nämä kuvat todennäköisesti edustavat kapeaa rikkaamman väen kärkeä, tavallisen espanjalaisen koti on huomattavasti vaatimattomammin laitettu. Mutta samoinhan se taitaa olla kaikkialla, kauniit halutaan kuvata...Nämä kuvat ovat El Mueblen viimeisen kolmen vuoden numeroista. 

Minulla onkin tänään ainoa virallinen lomapäivä joulun seudussa. Siitä täytyy siis nauttia :) Ensi vuoden reissuajankohtia on tullut mietittyä. Nyt onkin Norwegianin ale ja monia kohteita on edullisesti. Itse en taida malttaa vielä paljoa muualle suunnata kuin tuonne Espanjan aurinkoon. Mukavaa ja onnellista uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti