lauantai 20. toukokuuta 2017

Pieniä reissumerkintöjä, päivä 3

Tänään oli kiivaan shoppailupäivän jälkeen luvassa lokoilua rannalla. Olimme sopivan varhain liikkeellä ja saimme auton kätevästi ihan Nerjan päärannan Burrianan viereen. Pari tuntia auringossa ja pikapyräys meressä. Lounasta söimme rantakadun varrella, paella simpukoineen oli hyvää. Tässä asiassa olen ylittänyt itseni - vielä pari vuotta sitten kalat olivat ainoita mereneläviä joita laitoin suuhuni. Toisin on nykyään :P

Rannalta kurvasimme Nerjan kuuluisille tippukiviluolille. Näillä kävin viimeksi viisi vuotta sitten ja yhtä hienoilta mahtavat luolat näyttivät edelleen. Luolista löytyy mm. maailman suurin stalagmiitti (?). Luolat löytyivät 50-luvulla nuorten poikien uteliaisuuden ansiosta ja Nerja maksaa kuulema nykyäänkin elossa oleville jo ikääntyneille miehille eläkettä löytönsä ansiosta. Käviöitä riittää tasaisena virtana. Audio-opastettu kierros oli hieman hidastempoinen.

Iltapäivällä hääräilin terassihommissa ja illaksi menimme vielä Nerjaan. Söimme lempipaikassani Sevillanossa ja tilaamani pippurikana oli parasta syömääni kanaa! Suosittelen todellakin.

Huomenna on vuorossa jännä päivä. Reissun takuulla jännin. La ligan viimeinen kierros, jossa ratkeaa voittaako Real Madrid vai Fc Barcelona. Tasuri riittää Realille liigan voittoon ja me olemme tuolla paikan päällä...¡Hasta mañana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti