sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Toisessa päässä terassia

Loistavaa lokakuuta kaikille! Syksy on jo tosiaankin pitkällä...

Pienoinen terassipostaus tällä kertaa. Lähes kaikki terassia koskevat juttuni ovat olleet ruokaryhmään liittyen. Terassin toisessa päädyssä on väliaikaisratkaisuna  kaksi aurinkotuolia, jotka ovat kevyet ja raahattavissa helposti uima-altaalle. Kuvassa näkyy vain yksi, kun toinen on juurikin altaan reunalla. Vaikka aurinkotuolit ovat vähän heppoiset, niissä pääsee aivan mahtavaan makuuasentoon tai puoli-istuvaan asentoon. Bougainville on terassilla silloin kun olemme paikan päällä. Se on kyllä Välimeren alueen ykköskasvi, niin kaunis ja nopeakasvuinen. Terassin tästä päädystä on kulku makuuhuoneeseen.

Vihreät kaihtimet ovat tulleet tiensä päähän ja olen pohtinut laittaako niiden tilalle jotakin. Joillakin naapureilla hulmuaa parvekkeiden aukoissa verhot, jotka välillä sidotaan kiinni. Puolisoni on pohtinut jopa terassin tämän päädyn eristämistä ylimääräiseksi nukkumistilaksi (kesäaika), mutta itse en ehkä halua puolittaa terassia...Terassi on meillä paljon käytössä ja se tuo tärkeää lisätilaa vähintään yhden huoneen verran, toisessa päässä syödään ja toisessa löhöillään.

Tällä hetkellä Espanja tuntuu kaukaiselta. Onneksi kämpällä käy muutakin porukkaa, niin ei tarvitse paikan olla tyhjillään kovin pitkiä aikoja. Itsekin pääsen vielä kertaalleen käväisemään Espanjassa tämän vuoden puolella, sitä odotellessa. Syksy ei ole minulle sitä luontevinta aikaa, mutta onneksi on monia asioita, joilla keventää syksyn harmautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti