sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Adventtipiirakkaa ja paras espanjalainen sisustuslehti

Hyvää ensimmäisen adventin iltaa kaikille! Vietän tätä ensimmäistä adventtia oikeastaan toistamiseen, sillä pitkälle iltapäivään asti luulin sen viime sunnuntaina olleen. Keitin silloin riisipuuroa adventin kunniaksi :D No nyt piti keksiä jotain muuta mukavaa ja päätin tehdä kunnon vanhan ajan levylihapiirakan. Oikeastaan muuttopuuhien keskellä ei olisi edes aikaa moiseen...mutta syödäkin pitää!

Tein piirakkaan rahkavoitaikinan ihan perusohjeen mukaan. Esimerkiksi Valion tai Kinuskikissan sivuilla on hyvä ohje. Nopea voi oikoa valmiilla voitaikinalla, mutta rahkavoitaikina on keveämpi ja silti maukas. Täytteeksi laitoin jauhelihaa, riisiä, keitettyä kananmunaa, sipulia, valkosipulia ja pippuria. Salaatin kanssa tämä on hyvä ruokanen tai iltapala.

Lisäksi tässä vinkki kivasta sisustuslehdestä. Nuevo Estilo on laadukkaasti tehty espanjalainen sisustuslehti, joka edustaa parhaiten juuri espanjalaista tyyliä väreineen, kasveineen, isoine lamppuineen. Ihana hyppy talvellakin kesäisempiin maailmoihin. Suosittelen matkalukemiseksi Espanjan-reissulla tai kotiin viemiseksi.

Tunnelmallista joulukuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti