lauantai 30. joulukuuta 2017

Talvimoikat!

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!! Etelä-Suomea lukuunottamatta taitaa talvisen luminen keli vallita täällä kotimaassa. Hiihtokauden alkamisesta muistuttelevat kipeät nivuset :)  

Tässä muutamia kuvia "talvisesta" Frigilianasta. Lomanvietot Espanjassa kesällä ja talvella ovat sangen erilaisia. Siinä missä kesäkauden kuumuus vetää rannoille ja uima-altaille ja päivä venyy illastaen myöhään yöhön, talvella taas mukavan sopiva sää houkuttelee liikkumaan enemmän ja rytmi pysyy arkisempana. Retkien tekeminen on talven valoisassa ja vilpoisammassa kelissä mukavaa. Turisteja on paljon vähemmän talvella ja osa paikoista on kiinni. Ihmisten arkisia touhuja on helpompi seurata. Shoppaileminen on myös miellyttävämpää ;)

Kävelimme ystäväni kanssa yli 50000 askelta 3 vrk:n aikana! Golfareille ja pyöräilijöille talven keli onkin optimaalinen. 

Nämä kuvat on kaikki tosiaan otettu edellisellä reissulla ja vaikeahan näistä olisi sanoa, ovatko ne otettu keskitalvella vai keskikesällä. Mansikoidenkin ensisato on jo kypsää. Suojaisissa paikoissa voi heittäytyä t-paidalle. Yhtä kaunista on kumpanakin vuoden aikana!

Reipasta ja mukavaa vuoden jatkoa kaikille! 

1 kommentti:

  1. Kiitos ihanista postauksista kuluneelta vuodelta ja innolla odotetaan uusia taas! Näissä pääsee niin tunnelmaan ja aurinkoon mukaan 😀
    Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista