tiistai 15. toukokuuta 2018

Nerjan rannat : Playa Burriana

Esittelen tässä muutamassa postauksessa sarjana kolme Nerjan uimarantaa ja Maron ja Herraduran rannat. Olemme viettäneet aikaa näillä kaikilla ja pidän näistä kaikista. Tein postauksen kattavasti  kaikista rannoista suurena yhteispostauksena, mutta koska se hävisi kuin tuhka tuuleen, en viitsi enää moisia jättipostauksia tehdä turhaan. Tällä hetkellä kuvien liittäminen on tosi hankalaa.

Playa Burriana on Nerjan vajaan kilometrin mittainen pääranta. Ranta on suht leveä ja se on hiekkaa ja pikkukiveä. Rannalla on erittäin monipuolista vesivälinevuokrausta ja rantakadun varressa ihan hietikon vierellä on useita ravintoloita, joista saa mm. tuoreita meren antimia. Rannalta voi vuokrata aurinkotuolit tai vuodekatoksen ja tilaa on kuuminta sesonkia (heinä-elo) lukuunottamatta hyvin omillekin rantakamppeille. Autopaikkoja on rannan vieressä ja ne täyttyvät jo aamusta. Rannalta ylös nousevan tien Camino de Burrianan varteen voi myös parkkeerata tai ennen rantaa olevaan parkkitaloon.

Rannalla kiertää kaupustelijoita, letittäjiä ja hierojia. Kohtelias "no gracias" riittää, jos nämä eivät kiinnosta. Itse otan kyllä hieronnan melkein joka lomalla ja pieni tinkiminen kuuluu asiaan. Burrianalla on myös leikkipuisto, hengenpelastaja, jäätelökioski, wc:t ja pukukopit. Sukeltaa voi ainakin rannan itäpuolella. Punaisen lipun liehuessa rannalla ei aaltoihin ole asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti