maanantai 28. toukokuuta 2018

Kuulumisia

Kevät (tai kesä paremminkin) on ehtinyt pitkälle, kuten raksakin. Muuttoon on enää parisen kuukautta! Kevät on ollut niin täynnä kaikkea, että välillä melkein pyörryttää. Muuton lisäksi on tulossa kesälomat reissuineen, pyöreät synttärit ja pyöreät naimisissaolovuodet. Lapsi siirtyy yläkouluun ja itse palaan takaisin vanhaan työpaikkaan :) Onpahan keinutuoliin sitten muisteltavaa, jos elonpäiviä suodaan :D

Sen verran helpotan tilannetta, että pidän kunnon kesäloman, peräti 6 viikkoa. En ole ikinä lomaillut tuollaista pätkää. Olkoon se vaikka 40-vuotissynttärilahja itselleni. Kaksi viikkoa siitä on tarkoitus lomailla Espanjassa ja huolehtia sieltä myös muutamien sisustustuotteitten kuljetusta Suomen päähän. Kivaa, kun ystävät tulevat viikoksi läheiseen asuntoon lomaseuraksi. Casa Limonerolla on ollut myös kivasti porukkaa. Mukavaa, kun ei kämpän tarvitse olla tyhjillään.

Onhan tämä toukokuun sää ollut jotain niin ihanaa. Kesä kun alkaa ajoissa, se tuntuu pidemmälle. Iltaisin kokee olevansa puoliksi lomalla. Tennistäkin pystyy pelaamaan kymmeneen asti ulkona. Ja lapsia on vaikea saada nukkumaan.... Onneksi koululaisillakin on pian lomat.

Ihanaa kesää kaikille uskollisille blogin seuraajille ja satunnaislukijoillekin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti