torstai 12. heinäkuuta 2018

Loppuloman tunnelmia

Ihana loma Espanjassa on takana ja koti-Suomessa säädetään jo ihan eri teemojen kimpussa (kuten rengasrikon paluumatkalla lentokentältä kotiin). En voi sanoa ikävöineeni Suomeen takaisin, mutta omaa kisua aloimme jo kaivata. Hienosti oli Onni pärjännyt mummon ja papan hoidossa. Työasiat ehti unohtamaan kahdessa viikossa kyllä aivan täysin.

Jälkimmäinen viikko sujui oman perheen kesken ja alla kuvarimpsu kivoimmista jutuista. Vaikka välillä mietin blogin telakointia, on nytkin kyllä monta vinkkiä ja aihetta kerrytetty ideapankkiin.

Kuvat alla ovat Torroxista (rantalomakohde kerrostaloineen 6km Nerjasta), El Salónin rannalta (jonka aallot olivat kyllä upeat), Frigilianan kukkulalta ja kukkaloistosta, Almuñecarista ja Malagasta. Viimeisin kuva on Marosta, jossa innostuimme sukeltelemaan pikkukalojen joukossa. Tuohon puuhaan tulemme jatkossa panostamaan ja ehkä myös lainelautailuun :D

Koska loma ei voi olla pelkkää paikasta toiseen juoksua ja tietynlaisesta kylän tarjoamasta ajan pysähtymisen tunteesta haluaa myös nauttia, jäi useita suunniteltuja asioita tekemättä. Seuraavaan kertaan. Tykkään seudullamme siitä, että talveen ja kesään on erilaista puuhasteltavaa. Esimerkiksi upeaan Granadaan ei kesällä ole oikein asiaa (40 astetta hellettä), mutta talvella se on mitä mainioin retkikohde. Ja sama on useimpien vaellusreittikohteiden kanssa. Rantoja ja rantakaupunkeja on ihana koluta kesäaikaan. Nyt keskitytään nauttimaan Suomen kesästä muuttopakkailun, synttärijuhlinnan, mansikan popsinnan ohessa/muodossa. Oma loma on puolivälissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti