torstai 19. heinäkuuta 2018

Seinäkoristeita Espanjasta

Olen ihaillut vuosien ajan puisia seinäkoristeita ja kauhistellut muutaman Suomesta löytämäni yksilön hintaa. Halpamarketeista kyllä voi saada joitain koristeita, mutta laatu ei ole sellainen kuin toivon.

Frigilianassa on ihana sisustusesinekauppa Moda Encarna ja kun uuden talon valmistuminen oli tiedossa, päätin hommata sieltä muutaman koristeen/peilin uuteen kotiin. Ystäväni osti myös pari, joten jaamme rahtikulut. Espanjan kodissahan meillä on jo pari ko liikkeen tuotetta, joskin metallista.

Vaan olipa toimituksessa hommaa ja matkalla nuo ihanuudet ovat yhä...Kannoimme painavat esineet läpi kylän (kaikkein painavin peili tuli autolla) ja puolisoni kuskasi ne Fuengirolaan kuljetusfirmalle. Suomen päästä ne haetaan Tampereelta. Kuriiritoimitus Suomeen olisi maksanut yli 400 euroa. Nyt pääsemme noin puolella tästä.

Tässä kuvassa onkin puinen seinäkoriste ja kaksi peiliä. Monta suurempaa upeaa esinettä oli pakko jättää kauppaan.

Alla olevassa kuvassa vanhat Casa Limoneron jutskat.
Nyt sitten odotan että pääsen ripustamaan kuvakollaasin ihanuudet seinälle. Muuton pitäisi olla alle 2 viikon päästä (ja pois vuokrakämpästä on pakostikin) ja jännäämme, ehtiikö talo valmistua siihen!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti