torstai 7. maaliskuuta 2019

Tämän hetken haaveita ja suunnitelmia

Kun elämässä muuttuu isot asiat, työpaikka nyt esimerkiksi , on hyvä fokusoida mieltä myös pienempiin kiinnekohtiin, kuten vuoden retkiin ja reissuihin tai mihin tahansa mielihyvää tuovaan asiaan. Näin pysyy mieli raikkaana ja ahdistus loitolla 😊
Yksi upea reissu on jo takana ja muutamia suunnitelmia on tulevaankin. Kuten aina sanon, jos Luoja suo, niin kiitollisena otetaan vastaan...
Capileira on kylä, jossa olen halunnut käydä. Jostain syystä se tuo mieleeni Bolivian, jossa en ikinä ole ollut. Ehkä se johtuu kylän käsityöläisten tuotoksista, joissa on bolivialaista väritystä ja tyyliä. Kylä lepää vuorien välissä melko lähellä Sierra Nevadan huippuja ja sieltä lähtee upeita patikkareittejä, jonne ystävien kanssa on suunnitelmissa mennä huhtikuussa. 
Valmistautuminen on ollut huolellista. Olen ostanut opaskirjoja ja hommannut uudet vaelluskengät. Suojelusenkelit tarvitaan vielä ja flunssan lopullinen selätys. 
Kesällä sitten voisimme tutustua Almeriaan, joka on suurehko rantakaupunki noin 2 tunnin ajon päässä Frigilianasta ja Gabo de Gatan luonnonpuiston vieressä. 


Isleta del Moron pikkukylässä olisi ihana snorklailla. Sen kirkkaita poukamia on kehuttu, mutta turistimassat puuttuvat. 
Kaikki nämä on toteutettavissa sangen edullisesti, mikä mukavinta. 
Sen sijaan jonkin verran taloudellista panostusta tarvitaan kylppäriremppaan, joka toivottavasti toteutuu kesällä. 
Että tämmöisiä hieman sekavia pohdintoja. Olen huomannut, että saan parhaat elämykset luonnossa. Suomessakin voisi siis vaeltaa taas uuden kansallispuiston ja oma piha on vielä tekemättä, mutta ne eivät kuulu tänne blogiin ja jälkimmäinen aiheuttaa lievää stressiäkin😁Kaikki tämän postauksen kuvat ovat Pinterestistä. Sinne kun menee, on äkkiä kaikenlaista huokailtavaa ja kaunista ajatuksissa. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti