sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Eräänä kauniina sunnuntaipäivänä

Iloista pääsiäistä kaikille! Ainakin täällä keskisessä Suomessa sitä on vietetty aurinkoisessa säässä.
Muistelen tässä myös reissumme sunnuntaita, joka myös oli enimmäkseen aurinkoinen ja sisälsi ihanaa spontaania vaeltelua kylässämme ja sen liepeillä. Monesti juuri suunnittelematon haahuilu on rennointa ja antoisinta. Tervetuloa mukaan!


Kiertelimme Frigilianan kujia ristiin rastiin. Kahta samanlaista kukkaruukkuasetelmaa ei muuten kylästä löydy :)  Nousimme ylös kylän linnoituksen raunioille, jonne oli ilmaantunut uusi kyltti 🤭 Alueella saavat kaikki kulkea vapaasti, mutta koska sen hallinnoijalla on aaseja, niistä varoitetaan. Harmittomia veikkosia ovat olleet - tähän asti... Kuva on ystäväni Terhin ottama.

Kukkulalta laskeuduimme kiertelemään putiikkeja. Päiväturistit käyvät myös sunnuntaisin ja pikkukaupat kannattaa pitää auki. Ryysistä ei ole. Muutamasta kaupasta on tullut vakiosuosikkejani. Tässä kuvassa olevasta putiikista ostin tyynynpäällinen. 
Esittelin naisille myös paikan, mistä harkitsimme asunnon ostoa ennen nykyisen löytymistä. Rakennus on ikiaikaisen vanha eikä asunnossa ollut terassiakaan, saati uima-allasta. Mutta tunnelmaa metrin paksuine seinineen ja kauniine näkymineen olisi toki ollut. Ovi on myös niin kaunis. Postauksen ylin kuva onkin siitä edestäpäin.
Nälkä alkoikin jo kurnia ja päädyimme lounastamaan yhdessä vakiopaikoistani, Plaza 45:ssa. Tapaksista riitti kaikille.
Ravittuna riitti energiaa ja kuljimme alas kylän pohjalle joenuomaan, josta lähtee monta vaelluspolkua. Taisimme eksyä hieman omille poluille, mutta onneksi "paimen" sauvoineen johdatteli meitä :)
Kahvihammasta alkoikin aloeitten seassa rymistellessä kolottaa ja suuntasimme kupposille suklaaherkkujen kera. 
Mitä mukavin olikaan tämä iltapäivä! Mukavaa pyhien jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti