keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Yhtä juhlaa ja hyvää ruokaa

Helou kaikki blogin lukijat ja iloista vappua ja toukokuuta! Huhtikuun jälkipuolisko oli Suomessa valtavan aurinkoinen, nyt sitten sataakin. Mutta kesä tulee. Itselläni on mennyt jo viikonpäivät monen peräkkäisen viikon juhlapyhien takia sekaisin, mutta frigilianalaiset osaavat ottaa keväästä ihan kaiken irti ja keksivät kaikenlaista teematapahtumaa. Tänään vappuna kylällä vietetään polkupyöräilytapahtumaa ja sitten seuraakin ylihuomenna ristin päivä, sitten hunajan päivän juhlinta ja sen jälkeen hevostapahtuma. Kaikista on toki isot mainokset ja julisteet! Veikkaan että syynä on elämä auringon alla ja ihmisten temperamentti ja sosiaalisuus ja se, että elämä suuntautuu paljon enemmän kodin ulkopuolelle kuin pohjolassa. Pieni iloinen juhlinta on iso osa elämää.

Söimme edellisessä reissussa muutaman oikein mainitsemisen arvoisen aterian ja muistutan näistä ruokapaikoista tulevia seudulle menijöitä. Virtudesissa kylän keskipisteessä on nopea palvelu ja salaatit ja alkuruuat varsinkin ovat todella hyviä. Söin loistavan parsa-aterian ja ystäväni hehkutti tätä itsellenikin tutuksi tullutta avokadosalaattia. 
Nerjassa itselleni aivan uusi tuttavuus oli Pinocchio-ravintola, jota mieheni on kehunut loistavaksi pihvipaikaksi. Itse söimme italialaisia ruokia: munakoisolasagnea, ravioleita ja tomaattista broileripastaa ja kaikki olivat aivan erinomaisia! Paikka oli maanantai-iltana aivan täynnä :) Ravintola on somistettu lukuisin marionetti-pinokkioin. Erittäin lämmin suositus tälle paikalle.

Olemme yrittäneet edistää remonttiasioita ensi kesälle ja niistä suunnitelmista kirjoittelen myöhemmin. Ennen seuraavaa lomaa olisi hyvä olla jo visiot selvillä. 
Hasta luego!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti