perjantai 14. kesäkuuta 2019

Remppasuunnitelmaa ja lomanodotusta


Hóla kaikki uskolliset blogin lukijat! Siinä missä täällä Suomen päässä pihatyöt tontilla ovat kiivaimmillaan, pitäisi samalla suunnitella kylpyhuoneremonttia kämpille. Onneksi olen haudutellut ideoita kyllä pitkin kevättä. Ideat on nimittäin oltava valmiina, jotta loma Espanjassa voidaan käyttää mahdollisimman leppoisasti. Tapaamme toivottavasti heti ~eikä mañana~urakoitsijan ja saamme riittävän nopeasti remppaluvat viranomaisilta. Espanjassa kaikki kodin remontoiminen on luvanvaraista. Remppa alkaa toivottavasti heinäkuussa. Postauksen kuvat ovat Pinterestistä.
Kalkkipitoisen veden takia sileät kiiltävät laatat eivät oikein toimi Espanjassa. Haluaisin seinille isohkoa betonia jäljittelevää, "utuista" laattaa, joka antaa anteeksi kalkin kanssa. Pyöreä peili olisi myös ihana ja joko messinkiset tai mustat raanat ja suihku.

Lattian suhteen emme ole vielä päättäneet tuleeko se yksiväristä vai jotakin suht eleetöntä mustavalkoista. 

Sen sijaan Pinterestistä löysin oivasti oman kylppärimme pohjaan sopivan ratkaisun : seinäkkeen pöntön ja suihkutilan väliin! Näin voisimme välttyä suihkukaapin hankkimiseta. Suihkukaapit ovat jotenkin kömpelöitä hökötyksiä tai sitten niissä on liikaa tyylikästä lasipintaa kerryttämään kalkkivanoja, Seinäkkeen kanssa riittää yksi lasiovi. Alla näette kylppärimme pohjapiirroksen myös

Yksi tärkeimmistä asioista koko rempassa on puhkaista ilmastoitiventtiili tuohon viistoon ulkoseinään. Tällaisia suunnitelmia täällä. Lomaa odotan jo todenteolla, vaikka alkukesä on mukava ollutkin. Nauttikaa kesästä ja lomistanne kaikki ihanat lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti