perjantai 12. heinäkuuta 2019

Niin rannalla

Vaikka en ole viimeisen päälle "rantaleijona", lomilla ainakin noin joka toinen päivä on päästävä meren ääreen. Tälläkään lomalla emme käyneet kertaakaan samalla rannalla, vaan suuntasimme mielialan mukaan joko palveluita tarjoavalle Burrianalle (selkä/hartiahieronta aina samalta thaimaalaiselta naiselta), kätevästi saavutettavalle keskustarannalle Playa Calahondalle tai El Salonille tai muille rannoille. Maroa olen hehkuttanut ja hehkutan taas. Snorklauspaikoista ja lähistön luonnonvesiputouksesta tunnettu Maro on yksi oma suosikkini. Saavuimme aamulla noin puoli yhdeltätoista ja aluksi sai näin heinäkuun alussa olla väljästi. Paras aika rannalle onkin mielestämme aamupalan ja lounaan välissä, kun auton saa vielä järkevälle etäisyydelle ja kuumin iltapäivän paahde ei läkähdytä. Kunhan saa nuoriso-osaston hopotettua liikkeelle.
Maron ranta ei ole antanut meidän päättää tekemisiämme. Viime vuonna piti meloa putouksille, mutta venevuokrausta ei ollutkaan ja päädyimme snorklaamaan. Tänä vuonna aallokko esti melomiset ja snorkaukset. Sen sijaan hypimme ja kelluimme sopivan isossa aallokossa kuopuksen ja miehen kanssa. Huisin hauskaa. Teini jökitti mieluummin varjon alla kuulokkeet korvilla... Kuopus temppuili sileällä hiekalla ja hänestä sai hienoja kuvia. Kukin lomailee tyylillään.

Alla oleva kuva on eräältä alkuillalta Playa Calahondalta Balcon de Europalta katsottuna. Kaunista ja kuulasta, meri oli todella kuvauksellinen. Ehkä tämä on koko loman suosikkiotos. Kädessäni oli mango-banaani-cappuchino - jäätelöä ja taustalla katusoittajan musisointi. Elämän makeita hetkiä silloin ja ihania muistoja nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti