lauantai 6. heinäkuuta 2019

Kiitos (l)omakoti ❤️

Tämän kesän pääoma on vietetty ja kiitollisin mielin kotiin palattu. Kaksi viikkoa tiivistä perhelomailua on oikein hyvä ja ehdimme tehdä valtavasti kaikkea ja myös rentoutua ja hoitaa asioita. Ehkä kohokohtana oli Gabo de Gatan huikeat rannat, joista kirjoitan lisää myöhemmin ja Selwon eläinpuistopäivä.

Loman tukikohtana oli tuttuun tapaan oma kotipesämme, jota kohtaan tunnen jo suurta kiintymystä. Kaikkein rennoimmillani olen terassilla puolimakuulla varjoisassa kirjaa lukien pääskyjen suihkiessa edestakaisin, kirkonkellojen soidessa tasaisin välein ja kylän siluettia silmäillessä. Täällä pääsee hieman kiinni oikeaan espanjalaiseen elämään ja olemme saaneet jo "hitaina suomalaisina" muutamia tuttujakin. Uimaan on helppo mennä ja kaikki pikkupuodit ovat ihan lähellä ja kylän tunnelmaan pääsee muutaman askeleen kuljettuaan.

Kämpällä ei vielä tapahtunut kummia, mutta kylppäriin remonttituotteet on valittu ja nyt pitää vielä odottaa remppamiesten tarjoukset. Nyt vielä hieman paluumatkasta toipumista ja sitten taas töihin kiinni. Onneksi kuitenkin puolet lomaa on vielä loppukesällä. Espanjassa lomailu ei taaskaan ollut keskellä kesää pöllömpää, säät olivat aivan loistavat, pahimmat pätsihelteet jäivät keskemmälle Eurooppaa ja maan sisäosiin. Toivotaan että niitä aurinkoisia kelejä vielä saadaan tännekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti