keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Leipäset tapaspöytään

Aurinkoiset syksyheipat kaikille! Onnekkaana vietän tänään vapaapäivää ja nautin upeasta kuulaasta valosta. Neulepuikot ovat viuhuneet katsellessani La Republica - tv-sarjaa. Kaksi hyvää tapaa opetella kieltä on katsoa sarjoja televisiosta ja lukea Raamatusta tai jostakin muusta tunnetusta teoksesta tuttuja lukuja :)

Kiva syksyinen leipänen syntyy patongista, kalkkunaleikkeestä, Brie-juustosta, karpalohillosta ja pistaasirouheesta. Patongit halotaan sopiviksi paloiksi, voidellaan ja päälle laitetaan kalkkunaleikettä ja brietä ja paistetaan noin 10 minuuttia 200 asteisessa uunissa. Leipien päälle sivellään karpalohilloa ja ripotellaan pistaasirouhetta. Nams! Olen tehnyt näitä pariin otteeseen.



Mukavaa viikonjatkoa🌻

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti