tiistai 7. tammikuuta 2020

Anna mulle valo ja värit!

Suomen talvi on ollut poikkeuksellisen pimeä, harmaa ja kostea, kuin ikuinen marraskuu. Talvi on ihana, jos se sisältää sanat valoisa, kuiva, kirpsakka, luminen, pakkanen. Tuntuu, että pää huutaa valoa ja valoa ja hitunen väriäkään ei tekisi pahaa. Yhden kerran pääsin kyllä jo hiihtämään - harmaaseen metsään. No ehkä siitä kerrasta saa olla kiitollinen, Etelä-Suomessa pohditaan nurmen leikkaamista..


Tässä muutama kuva väriterapiaa viime reissuilta ja myös ravintolasuositus Frigilianassa, jota en ainakaan muista blogissa antaneeni: El Boquetillo, josta saa ihanaa tex mexiä ja josta on upeat ilta-aurinkonäkymät.
Vinkkinä väsytyksen torjuntaan toimii muiden aistien stimulointi. Jos valoa ei ole, syödään niin iloisesti ja väririkkaasti kuin suinkin. Hellitään korvia hyvällä musiikilla ja keskusteluilla, hierotaan hartioita tai varpaita eli kosketellaan. Näin säilyy edes jonkinlainen aistielinten balanssi 😁Hauska muisto jo usealta reissulta on noin klo 20 Nerjan Lidlin kohdalla tapahtuva vuohilauman tienylitys. Koira pitää laitumelta palaavan lauman upeasti koossa ja liikenne seisoo niin kauan kuin tarvis.

Näyttää siltä, että tämä näkymä saattaa muuttua liveksi taas pari viikon kuluttua...sitä odotellessa. Iloa tammikuuhusi uskollinen blogin lukija!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti