perjantai 12. helmikuuta 2016

Kurkistus kämppään

Neljän kokonaisen päivän aikana ei ehdi kovin paljoa, kun kyseessä on asunnon luonti tyhjästä...Ensimmäisenä päivänä tyhjensimme asunnon vanhasta roinasta ja kannoimme tavarat kadulle asunnon ulkopuolelle Gratis-lapun kanssa ja kaikista tavaroista vanhoja dvd-levyjä ja lakanoita myöten pääsimme eroon. Seuraavana päivänä KAIKKI oli viety pois. Jopa vanhat tunkkaiset sohvat! Kylläpä nauratti, kun lähtiessämme ajamaan autolla vastaan körötti pappa mopoautotyyppisellä virityksellä ja perässä keikkui vanha sohva asunnostamme :D Tyhjennyksen jälkeen vuorossa oli siivous lattiasta kattoon ja makuupaikkojen luominen. Koska asunto ei ole suuren suuri se helpotti urakkaa. Asunnossa on olohuone avoimella keittiöllä ja tilava makuuhuone ja kylpyhuone sekä makuuhuoneessa suuri upotettu kaappitila. Vuodepaikat löytyy neljälle ja jonkin varapatjan hommaamme lisäksi. Olohuoneessa on Ikean Himmene-vuodesohva, johon mahtuu istumaan koko nelihenkinen perheemme ja 140cm sänky syntyy hetkessä. Makuuhuoneessa on parivuode.
Seinät jäivät paljaiksi lukuunottamatta tätä metallista kohokuviotaulua ja yhtä takorautaista kynttilätelinettä. Taulun lopullinen sijainti ei tule olemaan sohvan yllä, mutta naula sattui olemaan siinä nyt valmiina. Tarkoitus on maalata seuraavalla reissulla sohvan taakse syvänpunainen tehosteneliö, johon tulee vaakasuoraan raamitettu peili.
Tämä arkku oli ainoita sisustushankintoja tällä reissulla metallitaulun ja kynttilätelineen lisäksi.
Parasta asunnossa on ehdottomasti terassi, joka on koko asunnon levyinen ja josta näkyy kirkkaalla säällä merelle. Lisäksi kylä näkyy vasemmalla ja rinteitä viljelmineen edessä. Uima-altaalle on myös suora näköyhteys, mikä lapsiperheelle on tärkeää. En laita kuitenkaan tarkkoja asunnon sijaintia paljastavia kuvia. Parvekkeella on oikein nautinnollista istuskella aamuisin auringonnousua ihastellen ja illalla taas auringonlaskun sävykirjoa ihmetellen. Kylän kirkonkello lyö tunnelmallisesti taustalla (mutta ei onneksi öisin)...Parvekkeella on kaksi takorautakaiteista uloketta ja lisäksi varjotilaa näiden välissä. Lisäksi parvekkeen päihin jää tilaa reilusti esim tilavalle kaapille siivousvällineinen ym. säilytystä varten.
Lisko pääsi luikertelemaan parvekkeen seinälle :) Tässä pieniä paloja sitruunapuuttomalta Casa Limonerolta. Kiva kun kävit kurkkaamassa. Sitruunapuu oli aikeenani istuttaa suureen altakasteluruukkuun, kuten myös bougainville, mutta se jää ensi kertaan...pitää tietää että kämpälle tulee käyntejä tasaiseen tahtiin ellen palkkaa kasveille hoitajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti