Yksi Espanjan herkullisimmista asioista (ellei herkullisin) ovat tapakset. Vain mielikuvitus on rajana niiden valmistamisessa. Tässä pari omaa suosikkitapastani, jotka ovat todella nopeita valmistaa ja äärimmäisen maukkaita. Tomaatti-vuohenjuustotoastiohjeen olen kehittänyt itse ja valkosipulikatkarapujen ohje on Me Naiset -lehdestä.
Tomaatti-vuohenjuustotoastit
patonkia viipelaina
oliiviöljyä
vuohenjuustoa
kirsikkatomaatteja
juoksevaa hunajaa
tummaa paksua balsamikastiketta
Sivele patonkiviipaleiden pinnat kevyesti oliiviöljyllä. Leikkaa vuohenjuusto vajaan sentin paksuisiksi kiekoiksi ja asettele patonkiviipaleille pilkottujen tomaatinpalojen kanssa. Paista uunissa 200 asteessa (kiertoilmauuni tai 225 tavallinen uuni) noin viisi minuuttia. Valuta raitoina päälle hunajaa ja balsamikastiketta. Tarjoa heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti