lauantai 22. lokakuuta 2016

Väriä ja valoa!

Olen siitä kehno bloggaaja, että en ota kuvia tarpeeksi. Postaan tänne suunnilleen kaikki lomalla ottamani kuvat, joissa emme itse pällistele. Joitakin postauksia jää kirjoittamatta, koska kuvia ei ole tarpeeksi. Asunnostakaan ei montaa räpsyä ole ja varmaan 90% ottamistani löytyy täältä blogista.

Ennen reissuja suunnittelen kaikenlaista sisustukseen liittyvää ja lopulta niistä vain murto-osa toteutuu. Lomalla letkeys ja aurinko vie mennessään eikä sisustushankintojen perässä jaksa juosta joka päivä. Ja esimerkiksi Ikeasta havittelemani terassikalusteet ovat olleet loppu joka kerta!

Viime reissulla tavoitteena oli lamppujen ja tv:n ja patterin uusiminen ja tuoda vielä lisää väriä asuntoon. Väriä tuli tämän maton muodossa. Alla myös kuva vuodesohvasta levitettynä, siitä tulee ihan kunnon vuode.

Kattolamppujen valinta osoittautui liian vaikeaksi. Tyydyimme siis luomaan tunnelmaa olohuoneeseen tällä varsin Espanjaan istuvalla korilampulla ja makuuhuoneeseen sangen eleettömillä Ikean peruslampuilla. Jälkimmäisestä kuvia myöhemmin.

Hiljaa hyvää tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti