tiistai 1. marraskuuta 2016

Kauniita unia

Makuuhuoneelle emme ole tehneet mitään isompaa muutosta, vain tekstiilit vaihdettiin. Petivaatteet haluan pitää valkoisina, koska asuntoa myös vuokrataan ja petivaatteita on oltava siksi reilusti. Seinät ovat valkoiset ja lattia samaa kivilaattaa kuin koko asunto. Toisella seinällä on iso upotettu komero, joka syö oleilun aikana sisäänsä laukut ja vaatteet. Makuuhuoneessa on ihan kivasti tilaa ja siihen on suunnitteilla hankkia vanha antiikkinen kirjoituspöytä. Yhden ihanan yksilön löysimme jo paikallisesta sisustus/antiikkipuodista. Jos se seuraavalla reissulla vielä on myymättä, täytyy käydä ostamassa se. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin mitä vastaava olisi Suomessa.
Parasta makuuhuoneessa on pääsy terassille ja sängyssä on mukava löhöillä tuulen heilutellessa verhoja :)

Kuten mainitsin, Ikeasta hankimme pienet yöpöytälamput. Valitettavasti ne erottuvat aika huonosti kuvassa. Vetimet tuunailin paikoilleen kesän reissulla. Vaikka harmoniasta pidänkin, ei yöpöydällä olevaa kirjaa sentään värin perusteella ole lainattu :D

Jokin tuoli tai vaatepuu olisi hyvä laskupaikaksi ja kokovartalopeili tarvitaan myös seinälle. Ehkä myös mandoliini koristamaan seinää (ja uusi soitin taas harjoiteltavaksi musisoivalle puolisolle...)

Vuoden hämärimpiä hetkiä vietetään. Ei auta kuin sytytellä kynttilöitä, kaivaa vilttejä ja hyviä kirjoja esiin ja tehdä mielikuvamatkoja, jos valoon ei ei mahdollista reissata ;) Mukavaa marraskuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti