lauantai 24. kesäkuuta 2017

Lomaklassikot

Terveisiä taas Espanjan lämmöstä! Muutama päivä lomailua on jo takana ja esimerkiksi Rio Chillarin jokikävely, josta postaan erikseen myöhemmin. Voin vain todeta, että tämä Nerja-Frigiliana -akseli on niin oma lomaonnen tyyssijani. Lämmintä, rentoa ja kaukana normiarjestani. Tehdään sen verran kuin huvittaa tai ollaan tekemättä. Välillä lapset kiukuttelevat kuten kotonakin, kun yhteiselo on tiivistä.

Useimmilla lienee lomilla asioita tai rituaaleja, joita ei normaalissa arjessa tule noudatettua. Meidän etelänlomilla on tullut tavaksi puristaa joka aamu appelsiinimehut, joihin lorautan Fantaa sekaan hieman. Se saa mehun kuohumaan kivasti ja pintaan syntyy vaahto.

Toinen (erityisesti lasten) lomasuosikki on patongin päälle sivelty jokin kaakao/maapähkinävoi kuten Lidlin Choco duo :) Se helpottaa teini-ikää lähestyvien neitojen sängystä nousua :D Toiselle patonginpalalle laitetaan aiolia eli valkosipulilevitettä.

Yksi lomajuttu on kulloisenkin sesongin herkku. Nyt kesä-heinäkuussa ne ovat kirsikat. Syksyllä viikunat, keväällä mansikat.

Näin meillä, entä teillä ;) ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti