maanantai 26. kesäkuuta 2017

Sugar cube

Olemme laitelleet tätä lomakotiamme vähitellen omannäköiseksemme maltillisella budjetilla. Koska Lonely planetkin kuvailee Frigilinana -kyläämme sanoilla sugar cube pictoresque, saa kämpässäkin jatkua sama fiilis. Jos siinä ei onnistu, niin se sokeripala näkyy kuitenkin tuolla taustalla anyway :D

Hankimme nämä rautatuolit sinisine istuintyynyineen ja eka illallinen uusilla kalusteilla on jo syöty. Tyypillisesti laittelemme jotain lihaa tai kanaa tai munakasta ja salaattia ja lisukkeeksi pastaa ja usein tortellineja. Yksi päivän ruuista laitetaan itse ja toinen syödään ulkona.

Terassin löhöilypäädyssä bougainville on alkanut jo versoa. Kuinka sen edes raaskii jättää tänne...Talkkari saa kastella sitä poissaollessamme. Onneksi lomasta on vielä puolet jäljellä.
Metsäpalouutiset lounaisosasta maata ovat olleet surullista seurattavaa, mutta ilmeisesti ne on saatu jotenkin hallintaan. Täällä on todella kuumaa nyt. Kännykkä hälyytti illalla, että tänään on 3 astetta kylmempää eli 30 astetta :D Mielelläni antaisin vaikka 5 astetta Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti