sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Mikä kiinnostaa?

Vaikka pidänkin vain tällaista kotikutoista fiilisblogia, pohdin toki aika ajoin, mikä mahtaa lukijoita kiinnostaa. No, asiasta saa melko helposti tietoa vilkaisemalla blogin tilastopaneelia. Näen suoraan monta kertaa tietty postaus on luettu.

Aika nopeasti on tullut selväksi, että asuntoa koskevat bloggaukset ovat ylivoimaisesti kiinnostavimpia. Muistan, kun eräs matkabloggaaja kirjoitti oman bloginsa tilaston näyttävän, että aihepiiri kannattaisi vaihtaa sisustukseen, jos vain kävijämäärien takia asiaa arvioisi. Itse arvelen kuitenkin, että varsinkin niiden bloggaajien sisustus/kotikurkistus kuvat houkuttelevat, jotka eivät normaalisti bloggaa tuosta aiheesta. Aina on kiinnostavaa kurkistella, mille toisten nurkissa näyttää :D Koska Casa Limonerossa on vain kaksi huonetta, kylppäri ja terassi ja Suomen koti on rajattu aiheista pois, ei pelkästä sisustamisesta saisi sisältöä.

Huomaan myös, että lomafiilistelypostaukset kiinnostavat. Loman alut ovat aina inspiroivia ja innostavia. Jalkapallo ei sen sijaan kiinnosta (ymmärrän kun enemmistö lukijoista on naisia) ja retkipostaukset vetävät lukijoiksi varmaan vain alueelle reissua suunnittelevia. Muutamat kevyesti elämää pohdiskelevat kirjoitukseni ja amatöörikokkauspostaukseni klikkaa auki aika keskimääräinen lukijamäärä.

Blogikirjoituksen ensimmäinen kuva ratkaisee paljolti myös, avataanko postaus vai ei. Oma lempipostaukseni ylös kukkulalle sai todella vähän lukijoita ja syyksi epäilen, että ihanasta aloituskuvasta näkyi facen linkissä vain nurkka taivasta :D

Tämän blogin kolme suosituinta postausta ovat olleet Kurkistus kämppään, Härkä ja kello (!?) ja Lomalla vihdoin.

Kiitos kaikille lukijoille! Jatkaisin blogia omaksi iloksi ja Espanja-muistiona, vaikka en edes julkaisisi näitä tekstejä. Ainakin kämpillä kävijöille löytyy täältä aika kätevästi vinkkejä, joten pelkästään sen takiakin kannattaa kirjoitella ♡

Voikaa hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti