perjantai 23. helmikuuta 2018

Hiihtolomatunnelmissa

Kylläpä hiihtoloma pääsi yllättämään lähes odotettua nopeammin, vielä uskomattomampaa, että ensimmäinen kevätkuu eli maaliskuu vaihtuu ensi viikolla. Valosta sen kyllä huomaa ja jokaisesta nenänpäähän osuvasta säteestä osaa nauttia.

Oma hiihtolomamme kuluu Espanjassa näissä maisemissa. Alunperin tavoitteena oli lähteä laskettelemaan vuorille, mutta matkakokoonpanomme on edelleen auki ja myös kelit ovat vielä kysymysmerkki. Sierra Nevadalle on asiaa vain poutasäällä. Käsimatkatavaroilla reissatessa mahdollinen skimbaaminen asusteineen on hieman haaste. Mutta tekemistä keksimme kyllä ja ihan relaaminen kirjaa lukien ja kunnon yöunetkin sopivat lomaohjelmaksi. Aika haipakkaa on menty koko alkuvuosi niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Edellisestä yli neljän päivän vapaastakin on jo puoli vuotta. 

 
Aion myös kierrellä vähän sisustusputiikkeja ja etsiä uuteen taloon aiemmassa postauksessa mainitsemiani seinäkoristeita. Yksi suosikeistani on Calle Realin keskivaiheilla oleva Azahar, jonka yläkerrasta on tosi ihanat näkymät (kuva alla) ja yläkerrasta löytyy paljon vanhoja ruukkuja ja arkkuja jne. Alakerta on täynnä pientavaraa ja matkamuistoja. 

Mukavaa lomaa kaikille hiihtolomalaisille! Lunta ja pakkasta ja aurinkoa on ainakin luvassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti