keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Pala Espanjaa taloon (raksakuulumisia)

Raksahommat täällä Suomessa ovat edenneet kivaa vauhtia ja sisustusjuttujakin on joutunut miettimään ihan tosissaan,  vaikka taloelementit tulevat vasta ensi viikolla. Mikä sen mukavampaa. Sen joudun kyllä toteamaan, että melkoisesti säätöä on avaimet käteen rakentamisessakin eikä budjetissa ole ihan helppoa pysyä... Talon yleisilmeestä tulee selkeä ja suhteellisen moderni ja talo on varsin mutkaton perustalo. Selkeään sisustukseen tulee muutama katseenvangitsija, jotka hankin Espanjasta. Nämä ovat peilejä ja seinäkoristeita. Lisäksi alakerran vessaan tulee marokkolaistyyppinen laatoitus. Skandinaavista sisustuksessa tulee olemaan eleetön valkoinen keittiö ja vaaleat pinnat muutenkin. Tehosteseiniin tulee sitten hieman väriä, kuten manttelinharmaata ja ehkä jopa kardinaalinpunaista. Minulle on tärkeää, että kodista tulee omannäköinen, enkä kovin paljoa piittaa sisustuksen muotivillityksistä :D Lapset saavat valita omat tehosteseinävärinsä.

Tässä pari Pinterest-kuvaa, josta saa ideaa mitä tarkoitan seinäkoristeella ja lisäksi pari sisustuskaupasta napattua kuvaa. Pahoittelut amatöörimäisestä kuvansiirrosta... 

Näiden kuvien jälkeen voi olla vaikea ymmärtää, että sisustuksen   tarkoitus jäädä selkeäksi. Mutta vain muutama katseenvangitsija riittääkin. Vessakin on tätä kirjavaa laattaa lukuunottamatta varsin yksinkertainen. 
Rapsakkaa helmikuun jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti