keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Sadetta ja draamaa

Päättynyt loma oli ensimmäinen näinä Espanjan vuosina, jolle osui kolme sadepäivää. Ja pari vastoinkäymistäkin. Yksin lasten kanssa ei silloin ole välttämättä huippuhauskaa. Toisaalta Espanjassakin saa tarvittaessa kivasti apua, kun rohkeasti sitä pyytää. Meiltä irtosi laattoja kylppärin yhdeltä seinältä ja rempan saimme sovittua heti ystävällisen naapurin avulla. Samalla täytyy päättää koko kylpyhuoneen remontti loppuvuoteen. Mutta voin taata,  että kun laattojen irtoaminen osui yöaikaan, siihen liittyi draamaa! Lapset äkkiä pihalle yöpaidoissa, koska en puoliunessa aluksi tajunnut onko maanjäristys tai muu luonnonmullistus kyseessä. 


Kovalla sateella en viitsinyt ulos edes asenteen voimalla. Tiedän kyllä, että nämä kelit tekevät tosi hyvää kuivalle Etelä-Espanjan luonnolle, mutta aina sitä hieman itsekkäästi oman loman kohdalle toivoisi kirkasta auringonpaistetta. Onneksi aurinkoakin saimme sateiden välissä.


Sadepäivinä luimme kirjoja, pelasimme Unoa, lapset katsoivat ohjelmia, olimme ostoskeskuksessa ja kävimme kahviloissa. Nerjan tippukiviluolat sopivat sadepäivän ohjelmaksi, samoin läheisen Almuñecarin akvaario (suurin Andalusiassa). 
Herkuttelu nostaa mielialaa ja kuuluu lomaan. Näillä suklaakahvilan (Levi Angelo) tuotteilla saatiin endorfiinikäyrät nousuun. 
Tämän postauksen ensimmäisen kuvan ja tämän alla olevan kuvan välillä on alle tunti. Saimme nauttia myös auringosta. Ja kaikki on lomalla hyvin kun aurinko paistaa. Miten se vaikuttaakin niin paljon mielialaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti