perjantai 10. elokuuta 2018

Auringonlaskun aikaan Torrox Costalla

Olen ollut hieman asenteellinen Torrox Costaa kohtaan. Liikaa kerrostaloja ja liikaa pitkin rantaviivaa parkkeeraavia turisteja omaan makuuni. Kuitenkin vietimme sangen mukavan illan Torrox Costalla ja auringonlasku oli suorastaan upea. Iltakävely pitkää rantakatua pitkin on oikein miellyttävää ja syömään kannattaa kurvata esimerkiksi lähellä majakkaa olevaan Thai-pas ravintolaan. Ruoka oli tosi hyvää :P ja kivaa vaihtelua 2 viikkoa kestäneelle tapasten ja muun spanskiruuan mussutukselle. Jopa lapset tykkäsivät thai-mauista.

Vaikka muuten en osaa Torrox Costaa oikein suositella, iltakävelyyn ja illalliseen se kyllä sopii. Nerjasta sinne ajaa n-340 tietä merenrantaa hipoen kymmenisen minuuttia. Torroxin kohdalla rantaviivan maasto on matalaa verrattuna jyrkkien rantatörmien Nerjaan. Liikuntaesteisille paikka on varmasti aika suotuisa. 
Parin vauhtiviikon jälkeen tuntuu ihanalta palailla muistoissa loman tunnelmiin ja käydä kuvien kautta fiiliksiä uudestaan läpi. Tässä mielessä kuvat ja blogi toimivat täydellisesti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti