keskiviikko 15. elokuuta 2018

Hetkessä kiinni

Tämä kuluva vuosi on ollut minulle yksi elämäni sisältörikkaimpia ja on tapahtunut paljon. Välillä olen toivonut ajan pysähtymistä, jotta ainutkertaiset kokemukset ja hetket eivät vain livu ohitse ja jää jälkeen epämääräisenä muistojen sekamelskana. Muutaman kerran olenkin onnistunut todella keskittymään hetkeen ja nauttimaan siitä niin, että edelleen saan lähes palautettua alkuperäisen tuntemuksen. Tässä muutamia niistä hetkistä kuvien kanssa.

Täydellisen kaunis ilta ja auringonlasku Frigilianassa. Ryöppyävät kukat ja rauhallinen katu. Kuuman päivän sopivana viipyilevä lämpö. Vain tämä yksi kuva muistona ja se omaan silmääni yksi lemppareistani. 
Alkuiltapäivä punaisen lipun takia rauhallisella rannalla. Pehmeä hiekka varpaiden alla, turkoosina aaltoileva ja tyrskyävä meri. Kärrynpyörillä etenevä kuopukseni kaverina. 
Eka kertaa sukeltelemassa oli huikeaa. Ja esikoisen innostus varsinkin. Se, että näin vedessä niin hyvin ja vesi oli todella kirkasta. Olen huono uimari, mutta onnistuin silti nauttimaan enkä pelännyt hukkuvani :) 
Täysikuulla Empire State Buildingissa hienon musikaalin jälkeen. Tukka hulmuaa kovassa tuulessa ja naurattaa, täällä sitä nyt ollaan lähes 25 vuoden odotuksen jälkeen. Ympärillä silmissä sykkivä metropoli. Onnistuin yhdellä painalluksella ottamaan hammashymyselfien, mitä ei koskaan ennen ole tapahtunut. 
Tunnekuohu vapaudenpatsaalle vievällä lautalla. Ei niin kovin kauan sitten tuon patsaan näkeminen merkitsi monelle toivoa vapaudesta ja tulevaisuudesta (jota ei edes sitten kaikille suotu). Minä sain vain muina turisteina mennä sitä ihmettelemään. Mikä kiitollisuuden aihe siinäkin! 
Kesäyössä kelluminen. Vaikka olen huono uimari, olen erinomainen kelluja! Ja rakastan sitä. Kelluessa voi keskittyä vain hengittämiseen ja veden äänten kuuntelemiseen, kaikki muu unohtuu. Kelluminen 26 asteisessa vedessä on kuin lämpimässä sylissä olisi. Ja Suomessa se saattoi olla lähes ainutkertainen kokemus.

Vaalitaan siis hetkiämme ja nautitaan kaikesta Luojan ja ihmiskädenkin luomasta kauniista <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti