sunnuntai 5. elokuuta 2018

Etelän hetelmät

Eloisaa elokuuta kaikille! Tulin moikkaamaan tänne kaikenmoisten tohinoiden keskeltä. Muutto on takana ja tänään haimme kotiin Espanjan koristeet. Laatikoita on vielä jonkin verran purkamatta ja tavarat etsivät paikkojaan. En aio varsinaista kotiamme täällä blogissa kuvailla, mutta tässä pari kuvaa vielä Espanjasta tuoduista esineistä. Tykkään niistä kovasti. Makuuhuoneen kalkkimaalattu seinä miellyttää myös silmääni.

Pyöreä peili saa olla vessassa ainakin alkuun. Se on hieman pieni sinne, mutta sopii tyyliltään hyvin. Iso peili odottaa kiinnitystä eteisen seinään. Se on niin painava, että kiinnitys on tehtävä tosi napakaksi 
Nyt sitten annetaan arjen rullata ja nautitaan  illoista ja viikonlopuista uudessa kodissa. Lomien ja kaikkien muuttohässäköiden jälkeen on alkuun hieman pöllämystynyt olo, mutta kokemuksen mukaan se tasaantuu kyllä. Tuntuu että muut asiat ovat olleet ihan tauolla. Stressin osaan kyllä kehittää vaikka marjastamisesta! Tänä vuonna saa mansikat riittää ja ylivuotiset mustikat (onneksi viime vuonna kerättiin paljon, heh). Paljon pystyy itsekin vaikuttamaan, antaako kiiremoodin viedä vai tarttuuko päivän mittaan tarjolla oleviin hengähdyshetkiin. Ja ne pienetkin pysähdykset kantavat, kun niitä on riittävästi. 

Mukavaa loppukesää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti