sunnuntai 25. elokuuta 2019

Eräänä kauniina päivänä

Terveisiä Andalusian kesästä! Täällä ihmiset ovat täysin keskikesän lumoissa, syksystä ei puhuta mitään. Kyläjuhlatkin ovat meneillään ja kun saavuimme tänne aamuyöllä kahden aikaan, kadut olivat täynnä porukkaa. Olemme reissussa puolisoni kanssa kaksin ja tänään olemme kyllä nauttineet helposta oleilusta. Näihin maisemiin heräsimme.
Koska saavuimme yöllä, meillä ei ollut aamupalaa ja päätimmekin lähteä heti aamusta rantakadulle aamupalalle. Kylläpä kahvi, leivät ja mehu maistuivatkin. Erinomainen tapa aloittaa loma.

Rannalla oli hyvin tilaa. Otimme molemmat hieronnat tutulta hierojatädiltä ja uimme meressä. Vesi oli ihanan puhdasta ja lämmintä.

Rannalta ajelimme kaupan kautta kämpille ja laitoimme itse nopeaa lounasta. Alkupaloiksi tein rapeasta patongista leipäset, joiden päällä oli punaista pestoa, burgosta (juustomainen kiinteähkö maitotuote, ystäväni erinomainen vinkki tämä tuote) ja tomaattia. Kylläpä voi yksinkertainen ruoka maistua hyvälle!

Käppäilimme loppuiltapäivästä kylällä, jossa fiestat räjäyttävät tunnelman vasta iltaisin. Oli ihanan rauhallista. Nyt lepäilyä, jotta jaksamme lähteä vielä syömään ja katsomaan juhlien huipennuksen musiikki-ilotulituksen. Ainakin viime vuonna se oli upea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti