tiistai 6. elokuuta 2019

Hommat jäissä ja herkkulohtua

Harmistuneena olemme joutuneet toteamaan, että siinä missä kylppärirempan kämpillä pitäisi olla jo siivoamista vaille valmis, se ei ole edes alkanut! Aluksi kaikki tapahtui rivakasti: mittaukset, suunnitelmien läpikäynti, tuotteiden valinta. "Aloitamme 2 viikon kuluttua", sanoivat. Avaimet jätimme tutulle yhteyshenkilölle. Pihahdustakaan ei ole kuulunut yhteydenottopyynnöistämme huolimatta. Pöh. Kaiken kukkuraksi olemme menossa "siivoamaan rempan sotkut" reilun parin viikon päästä, joten eipä taida remontille oikein olla enää mahdollisuuttakaan. Jos jollain on vinkata Aurinkorannikolla hyvää remppatyyppiä, otetaan yhteystiedot vastaan.

Loppukesä on muuten sujunut mukavasti, illat ovat olleet aurinkoisia ja pihahommia on ollut kiva tehdä. Piipahdin viime viikolla Porissa, Raumalla ja Tallinnassa ja mökillekin ehdimme. Viikon jatkolomat ovat ihania❤️ Yksi tällainen viikko on vielä jäljellä.



Lisäksi löysin vattuapajan ja olen leiponut vadelmamokkapaloja ja saanut vattuja jopa pakastimeen. Tässä kakun/piiraan ohje, joka taitaa olla yksi luetuimpia postauksiani.

Mukavaa elokuuta rakkaat lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti