lauantai 23. marraskuuta 2019

Pieni iltapäiväretki Rincón de la Victoriaan

Nerjan ja Malagan välissä, lähempänä Malagaa, sijaitsee Rincón de la Victorian kaupunki, jonka ohi painelemme yleensä autolla kaasu pohjassa. Kesällä päätimme pistäytyä "pitäjässä" ja kävimme käppäilemässä hieman pienellä maisemareitillä ja kahvilla rantakadun varrella. Kaupunki on infrastruktuuriltaan hyvin samantyyppinen kuin muut Malagan rannikon kaupungit, mutta kivahan näihin vuosien kuluessa on saada edes jotakin tuntumaa.  Ja tutustumalla tyypillisiin rannikkokaupunkeihin tajuaa, että Nerja on kaupunkien joukossa kyllä ihana erilainen helmi!


Ajoimme ensiksi auton kylän länsipuolen niemekkeelle ja kävelimme hieman sille rakennetulla maisemapolulla nimeltään Ruta del Sol y Aguacate. Näimme vain alkuosan, koska lapsilla oli kuuma keskikesän paahteessa ja jaloissa tuntui edellisen päivän vaellus. Reittiä on kehuttu ja se kurvaa myös sisälle kallioluolastoon. Ehdottomasti tulemme uudestaan kävelemään koko polun joku kerta! Niemekkeellä on myös tähystystorni/majakka, jonka juurelta aukeaa itään kaupungin suuntaan myös mukava maisema.
Niemekkeeltä laskeuduimme rantakadulle ja etsimme lähimmän mukavannäköisen kahvilan aivan rannan tuntumasta. 

Myös tämä kuvassa näkyvä leipomokahvila voisi olla käymisen arvoinen.
Nyt on todettava, että bloggaaminen aiheuttaa melkein kärsimystä, koska kaipaan tuota valoa, kirkkautta ja lämpöäkin ihan hirmuisesti. Enää kuukausi, niin Suomessakin alkaa päivä taas pidentyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti